Horde3D

Next-Generation Graphics Engine
It is currently 25.10.2020, 21:10

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: 19.04.2008, 15:03 
Offline

Joined: 19.04.2008, 10:10
Posts: 5
Hi
I have downloaded Horde3D and after patching i installed it by make all(there is no make install for it so i dont know if my system will find headers and libraries).The compilation run fined.
Then i unpack Hordedsceneeditor and after qmake i run make relese but it finishes with error
Code:
/usr/lib/gcc/x86_64-pc-linux-gnu/4.1.2/../../../../x86_64-pc-linux-gnu/bin/ld: cannot find -lHorde3DTerrain
collect2: ld returned 1 exit status
make[3]: *** [../../bin/HordeSceneEditor] Error 1
make[3]: Leaving directory `/home/tomas/stahuj/soft/Horde3DEditor/HordeSceneEditor/src/HordeSceneEditor'
make[2]: *** [release] Error 2
make[2]: Leaving directory `/home/tomas/stahuj/soft/Horde3DEditor/HordeSceneEditor/src/HordeSceneEditor'
make[1]: *** [sub-HordeSceneEditor-sub_Release] Error 2
make[1]: Leaving directory `/home/tomas/stahuj/soft/Horde3DEditor/HordeSceneEditor/src'
make: *** [sub-src-sub_Release] Error 2


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: 19.04.2008, 16:04 
Offline

Joined: 19.03.2008, 01:22
Posts: 79
Make sure you're linking with Horde 0.15.0. You also need to download the terrain extension source from the download page and compile that also.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: 19.04.2008, 16:14 
Offline

Joined: 19.04.2008, 10:10
Posts: 5
Vurlix wrote:
Make sure you're linking with Horde 0.15.0. You also need to download the terrain extension source from the download page and compile that also.

HI thanks for the reply
I am running 1.0 beta from svn compiled with terrain extension.And dont know how to set to link against it :-(.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: 19.04.2008, 16:28 
Offline
Tool Developer

Joined: 13.11.2007, 11:07
Posts: 1149
Location: Germany
The current version of the editor is not compatible with the Horde3D v.1.0.0 beta. You have to wait until the next release (hopefully end of next week), or use the Horde3D v. 0.15.1. I tested the qmake project file on an Ubuntu system. You shouldn't have to change anything if you compiled the Horde3D SDK with the terrain extension correctly (see readme.txt in Terrain Extension for more details).


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: 19.04.2008, 16:37 
Offline

Joined: 19.04.2008, 10:10
Posts: 5
thank you for quick reply
I will wait till next week.Thats no problem.
Do i understand well that after
Code:
make all

during install SDK is SDk installed in my system not just only in the direcory where I checkout the svn version and made make all command?


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: 19.04.2008, 17:15 
Offline
Tool Developer

Joined: 13.11.2007, 11:07
Posts: 1149
Location: Germany
No it's only installed in the directory where you checked out the code.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group